Giv os et “Like” og få alle nyhederne fra S68.

Kære medlemmer,

Vil vi gerne sikre, at så få af vores medlemmer som muligt, færdes sammen.

Vi har derfor ændret lidt på træningstiderne i UCN hallen.
Disse ændringer er gældende fra mandag den 27/9 og pt. til og med søndag den 1/11-2020

Husk Covid-19 anbefalinger
Sprit af
Hold afstand
Bliv hjemme hvis der er mistanke om sygdom

Samme besked bliver sendt til alle medlemmer på mail

Del gerne!
...

View on Facebook

S68 var arrangør for det første af 4 Nordjyske cup stævner.

Om det var hjemmebanen det gav svømmerne en fordel er ikke til at vide - men der blev i hvert fald svømmet rigtitg stærkt. Alle resultater kan ses på svømmetider.dk.

Pga. coruna forholdsregler var der ikke præmieoverrækkelse under stævnet - så vi kan lavet vores egen her på facebook. I kan se et billede af hver af de stolte medaljetagere og deres medaljer.

Derudover blev det til nye klubrekorder (junior + senior) til Kristian B Rasmussen på 50 ryg og Anna Munk Fuglsang på 50 bryst og 100 bryst (junior + senior).
...

View on Facebook

Det er ved at være længe siden svømmerne fra S68 har været i kamp, så vi arrangerede et Intern stævne for at komme godt i gang med 2020-2021 sæsonen – og hvilken start det blev.

Selv om flere af holdene kun har trænet i 3 uger blev det svømmet et mindre hav af personlige rekorder. Flere svømmere kvalificerede sig til de nationale mesterskaber og der kom flere klubrekorder i hus.

Kristian B Rasmussen, Elias Hanghøj Jonsson, Jeppe Egholm og Karl Anton Kristensen satte tilbage i januar en juniorklubrekord i 4x50 holdmedley. Til dette interne stævne tog de sig af alle de resterende junior-holdkaprekorder, sådan de nu har klubrekorder i 4x50 fri, 4x100 fri, 4x200 fri, 4x50 holdmedley og 4x100 holdmedley.

Pigerne var også i rekordhumør, da de i et og samme løb slog både junior- og seniorrekorden i 4x50 fri. Holdet bestod af Cecilie Michaelsen, Anna Munk Fuglsang, Kirstine Jørgensen og Matilde Thirup.

Anna Munk Fuglsang klarede også at slå junior- og senior klubrekord på 50 bryst. I en tid så hurtig, at den rangerer som nr. 5 på alle tiders rangliste for danske piger under 15 år.

Ud over de mange klubrekorder var der også svømmere som på dette tidlige tidspunkt på sæsonen klarede at svømme under kravene til de kommende mesterskaber i 2020-2021 sæsonen.

Jacob Bundgaard klarede 100 bryst kravet til DM-årgang, Jeppe Egholm klarede kravet i 200 fri til regionale juniormesterskaber, Karl Anton Kristensen klarede kravet til DM-junior i 800 fri, og Cecilie Michaelsen klarede kravet til Vest mesterskaberne i 50 fri.

En stor tak til de forældre som valgte at bruge et par timer søndag eftermiddag som officials – uden jer ville alle smilene og de gode oplevelser fordufte. En speciel tak til Allan Svenningsen fra Aabybro svømmeklub, som var overdommer til stævnet. Uden hans hjælp ville der ikke være noget stævne.
...

View on Facebook

FYI ...

View on Facebook