Giv os et “Like” og få alle nyhederne fra S68.

Vi forventer at træning i S68 genoptages fra mandag den 23 november, vi afventer stadigvæk en endelig godkendelse fra Hjørring hallerne.

Vi giver endelig besked her på siden og på mail medlemmer når vi kender den endelige dato.

S68
...

View on Facebook

Information for de svømmere der skal deltage i weekendens stævne ...

View on Facebook

S68 deltog i weekenden i 2 stævner.

S68-1 deltog i den nationale holdturnering, hvor vi havde besøg af Aalborg Svømmeklub.
Svømmerne fra Hjørring svømmede rigtig stærkt og vandet den direkte konkurrence mod Aalborg Svømmeklubs tredje hold.

Samlet blev det til Personlig rekord på mere end 75 % af alle løb.

Anna Munk Fuglsang slog hendes egen klubrekord i 50 bryst, sådan den nu hedder 31.92.

Kristian Bundgaard Rasmussen var også i rekord humør, og slog hans egne rekorder på 50 og 100 ryg - de lyder nu på 26.22 og 57.26.

Stævnet blev sluttet af med 4x50 holdmedley, hvor pigerne fra S68 svømmede den hurtigste 4x50 holdmedley i klubbens historie. Klubrekorden blev slået med mere end 3 sekunder og lyder nu på 2.03.84

LØRDAG var s68-2 til et venskabsstævne i Aabybro. Her havde Aabybro svømmeklub havde stablet et rigtig flot arrangement på benene, sådan man fik følelsen af at være til et rigtigt stævne, selv om det var lørdag aften og der kun var 50 personer i hallen.

Selv om flere af de tider svømmerne var tilmeldt i kun er 4-5 uger gamle blev der stadig svømmet med en PR % på over 60.

Den trygge atmosfære og hyggelige stemning i Aabybro svømmehal var også en perfekt anledning til at de yngste svømmere i klubben kunne få deres første oplevelser med et rigtigt stævne.

Tak til Aabybro svømmeklub for et godt arrangement og tak til de forældre fra S68 som hjalp til som officials og med kørsel.
...

View on Facebook